خرید مواد اولیه دارویی

شبکه جهانی تامین کنندگان شرکت تیوان تامین پارس به ما توانایی عرضه مواد شیمیایی دارویی را در سراسر جهان می دهد. به عنوان شرکت تیوان تامین پارس، ما مستقیماً از تولید کنندگان و عمده فروشان کاملاً نظارتی خرید می کنیم.

هدف شرکت تیوان تامین پارسارائه خدمات و محصولات با کیفیت به مشتریان خود است که نیروی کار را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد و اطمینان حاصل می کند که این محصولات در صورت نیاز در دسترس هستند. شبکه جهانی تامین شرکت تیوان تامین پارس استانداردهای بالایی برای کیفیت، ایمنی و حفاظت از محیط زیست دارد. راه حل های سریع و انعطاف پذیر را در کل طیف تولید و زنجیره تامین ارائه می دهد. و مواد شیمیایی دارویی ایمن و موثر را در سراسر جهان ارائه می دهد.

شرکت تیوان تامین پارس با پرسنل مجرب، نیازهای مشتری در حال تغییر را به طور مداوم درک می کند، محصولات با کیفیت ثابت ارائه می دهد و از دسته ای به دسته دیگر ثبات را حفظ می کند. جیوا کیمیا با بهره گیری از آزمایشگاه کنترل کیفیت در سطح جهانی مجهز به دستگاه های با تکنولوژی پیشرفته، همچنان محصولاتی را به مشتریان خود ارائه می دهد که تحت آزمایش های کیفی دقیق مواد اولیه، در حال تولید و محصولات نهایی قرار گرفته اند.

دارو  اصطلاح کلی است که به موادی اطلاق می شود که به منظور درمان، پیشگیری یا تشخیص بیماری به انسان یا حیوان داده می شود.

چرا مواد اولیه دارویی مهم هستند؟ داروها برای تسکین درد یا سایر شرایط آزاردهنده، برای اصلاح و کنترل شرایط غیرطبیعی ذهن و بدن استفاده می‌شوند تایید یک فرد حرفه ای لازم نیست.

مکانهای تولید داروسازی

داروسازی صنعت

تولید، بسته بندی و کنترل آن توسط داروساز به دانش و تجربه داروساز بستگی دارد.

هنگام تولید دارو سه بخش جداگانه وجود دارد:

1) ایمنی کیفیت

2) GMP

3) کنترل کیفیت

* کیفیت: به فرمول، مشخصات و آنالیز آماده سازی و مطابقت آن با قوانین GMP اشاره دارد.

1) ایمنی کیفیت:

همه ترتیبات انجام شده برای تعیین اینکه آیا مراحل آماده سازی از کیفیت مطلوبی برخوردار است یا خیر.

هدف ؛ انجام و نظارت بر فرآیندهای خاص، انطباق محصولات با مشخصات و جستجوی برخی ویژگی ها در محصول کامل است.

-فرآورده باید حاوی مواد مناسب به نسبت مناسب باشد.

-باید از خلوص مطلوب برخوردار باشد.

-باید طبق فرآیندهای خاصی به درستی تولید شود.

-از ظرف و درب مناسب استفاده شود.

-برچسب باید مناسب باشد.

-تا زمان توزیع باید به درستی نگهداری شود.

آزمایشگاه

داروها فرآورده‌های شیمیایی طبیعی، نیمه مصنوعی یا مصنوعی هستند که از طریق روش‌های کاربردی مختلف در اختیار موجودات زنده قرار می‌گیرند که تشخیص بیماری، درمان آن به منظور بهبود یا کاهش علائم آن و یا پیشگیری از این بیماری را ممکن می‌سازد. روی سلول های زنده دارد. داروهای تجاری توسط شرکت های داروسازی تولید می شوند و اغلب به ثبت رسیده اند.  داروها را می توان بر اساس مسیر مصرف، خواص شیمیایی و سیستم های بیولوژیکی که بر آنها تأثیر می گذارد طبقه بندی کرد. سیستم طبقه بندی قابل اعتمادتر و پرکاربردتر، سیستم طبقه بندی شیمیایی درمانی آناتومیک  است.

راهی که داروها از طریق دستگاه گوارش وارد خون می شوند، مسیر قدامی نامیده می شود. جدای از این، راه دیگر مصرف داروهایی مانند تزریقی و بوگوسپتیل، راه تزریقی نام دارد.

هیچ ارتباطی بین ساختار شیمیایی داروها و اثرات فیزیولوژیکی آنها وجود ندارد. به عنوان مثال؛ الکل ها دارای اثرات خواب آور، ضد درد و آنتی بیوتیک هستند. آمین های مختلف ممکن است اثرات ضد درد، آنتی هیستامین و ضد ماری نیز داشته باشند. بنابراین، داروها اغلب بر اساس اثرات فیزیولوژیکی آنها طبقه بندی می شوند:

  • داروهای مؤثر بر سیستم عصبی
  • داروهای مؤثر بر سیستم عصبی مرکزی
  • داروهای بیهوشی
  • داروهای خواب آور و آرامبخش
  • داروهای ضد درد
  • داروهای مؤثر بر سیستم عصبی محیطی
  • داروهای مؤثر بر سیستم عصبی خودمختار
  • داروهای مؤثر بر روی سیستم عصبی. سیستم قلبی عروقی
  • داروهای موثر بر سیستم گوارشی و روده ها
  • داروهایی که بر سیستم تنفسی اثر می گذارند
  • داروهایی که اثرات شیمی درمانی دارند
  • ویتامین ها و هورمون ها
  • داروهایی که دارای اثرات ضد عفونی کننده و ضد عفونی کننده هستند.

دارو از دو بخش تشکیل شده است:

  1. ماده فعال (دارو): مخلوطی از یک یا چند ماده شیمیایی است که اثر فیزیولوژیکی بر موجودات زنده دارد.
  2. حامل: مواد شیمیایی بدون اثرات فیزیولوژیکی (مانند گلوکز، پارافین، گلیسیرین) هستند که به آنها اضافه می شود تا ماده موثره به راحتی توسط بیمار مصرف شود یا با دوز مناسب مصرف شود.

داروها بسته به روش مصرف به دو صورت اثرات خود را نشان می دهند:

  1. اثر موضعی: اثر دارو در ناحیه مصرف است.
  2. اثر سیستمیک: عبارت است از اثر دارو بر روی ارگانیسم پس از مخلوط شدن با خون و سرایت به بافت ها.

به تمام موادی که برای مقابله با بیماری ها برای بهره مندی از اثر تنظیمی آنها بر عملکردهای مختلف بدن استفاده می شود، دارو گفته می شود. برخی از داروها با این اثر از بیماری ها محافظت می کنند. برخی علائم بیماری مانند درد یا تب را سرکوب می کنند. برخی نیز با از بین بردن علل مستقیم آنها، به درمان بیماری ها کمک می کنند. علاوه بر این، موادی که بدون هیچ گونه بیماری استفاده می شوند، برای مثال فقط برای خوابیدن یا احساس بهتر، نیز دارو هستند. زیرا با تأثیر بر سیستم عصبی این حس را ایجاد می کند. جدای از این، مواد سمی مورد استفاده در برابر آفات کشاورزی مانند حشرات و جوندگان را حشره کش یا داروهای حفاظتی کشاورزی نیز می نامند. بدون شک تأثیر و استفاده از این مواد با تعریف پزشکی مطابقت ندارد. با این حال، به یک معنا، این ترکیبات را می توان دارو نیز دانست زیرا با پیشگیری از بیماری های قابل انتقال توسط آفات کشاورزی از سلامت گیاه محافظت می کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *